adidas yeezy boost 350 v2 zebra

Обсуждение программы "Компьютерный Зал", созданной для автоматизации работы компьютерных клубов, ведения контроля за администраторами и облегчения их работы. Пожелания по совершенствованию, сообщения о найденных ошибках и недоработках.

adidas yeezy boost 350 v2 zebra

Postby lpihsfdaaqsd » Sun Dec 17, 2017 5:47 am

Image

YEEZY BOOST 350 V2 har en øvre sammensat af hvid og sort Primeknit med en subtil kontrasterende offwhite strimmel, spejlvendt 'SPLY-350' detalje, særskilt centersting og hælfane. Træneren er færdig med en gennemskinnelig gummi ydersål og TPU sidevægge, der skaber en slående effekt, samtidig med at der opnås overlegen trækkraft. adidas yeezy boost 350 v2 blue tint mellemsål udnytter adidas 'innovative BOOST-teknologi, der giver en holdbar, stødresistent og lydhør.

Bliver frigivet i en Grey / Gum farveway før, kommer denne model af Yeezys nu med en lysebrun farve i hele lærredet af sko og tyggegummi ydersål, som også vil lyse i mørket. Den indeholder nogle kendte funktioner i den tidligere Yeezy 750-udgivelse: lynlås langs anklen for lettere tilgængelighed og unikt udseende. adidas yeezy boost 750 grey gum har en gennemskinnelig gummi ydersål, der også kan prale med glød-i-mørke evner. Andre detaljer om dette par omfatter en skjult lynlås og en støttende forfodsrem.

På den voksne sko skaber en halvgennemsigtig gummisål og TPU sidevægge en slående effekt, samtidig med at adidas yeezy boost 350 v2 zebra mellemsål udnytter adidas innovative BOOST-teknologi til at skabe en slidstærk, stødresistent, lydhør. Kapitel i adidas YEEZY Boost 350 begynder i denne uge med introduktionen af ​​V2-udgaven af ​​sneakeren. Det reviderede design har en længere hæl, som mangler en fane. Det mest slående designelement er stribe, der krydser øvre, læsning SPLY-350. Til sneakerens debutdråbe er den blevet monteret i gråtoner med striben i lys orange.

Med det unikke adidas yeezy boost 950 moonrock-design med varemærkefunktioner om bord igen, præsenterer denne model farvelægning en anden god prøve at kombinere farverne (sort og rød) for at skabe en iøjnefaldende kontrast. Mange mennesker beskriver denne kombination som en af ​​de mest tiltalende farveveje, både cool og edgy, mystisk og intensiv på samme tid.

http://www.herskyshoes.com/
lpihsfdaaqsd
 
Posts: 3
Joined: Sun Dec 17, 2017 5:06 am

Return to Компьютерный Зал

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron