nike air force 1 mid

Обсуждение программы "Компьютерный Зал", созданной для автоматизации работы компьютерных клубов, ведения контроля за администраторами и облегчения их работы. Пожелания по совершенствованию, сообщения о найденных ошибках и недоработках.

nike air force 1 mid

Postby qytytwyq » Wed Dec 13, 2017 6:37 am

Image


Den svarta och gummi färgvägen har nike skor ett anpassat broderat band som läser "B'More" i guld, medan en matchande hangtag refererar till betydelsen av år 1984. Inuti är skoens sulor tryckta med komiska inspelade mönster. Att runda ut paketet är en specialutgåva och en bokbok illustrerad av konstnären Ed Piskor som täcker historien om den tidtest prövade sneakeren.


Tillsammans med nike skor herr "Black Leather" -paketet får Air Force 1 Mid också sin egen uppsättning svarta läderfärgbanor med olika färgade Swooshes i höst. Idag förhandsgranskar vi tre färgalternativ för Air Force 1 Mid med fullkornsvarta läderkonstruktioner och reflekterande Swooshes i Court Purple, Neptune Green och plain white. Seeming för att erbjuda samma känsla som de nu avslöjade VLONE-samarbeten, dessa bör vara relativt eftertraktade färgvägar med lite mindre av hype.


Nike Sportswear kommer att släppa en uppsättning nike air force 1 Lågvarianter samt matchande Nike Air Force 1 Mid-färgalternativ (visas här) som en del av ett "Black Leather" -paket för hösten. Varje par har ett svart läder övre parat med antingen Purple, Neptune Green och White accenter. Höjdpunkten i dessa utgåvor är deras Reflective Nike Swoosh-logotyper på sidorna och mini Swoosh-logotyper på remmarna.


Nästa färgväg från nike air force 1 mid
anländer till återförsäljare i helgen med utgåvan av Ivory / Mars Stone-paret som visas ovan. Täckt i ett himmelskt elfenbenstoppat läder och nylon över hela övre har tonaldetalj sedan placerats på fotledet, snören, tungan, blixtlåsningen på hälen och hälfliken. Mars Stone har sedan placerats på gummisulaenheten samt på skrivningen på fotleden för att bryta upp den vita vita utseendet.


http://www.modellerskor.com/
qytytwyq
 
Posts: 3
Joined: Wed Dec 13, 2017 6:02 am

Return to Компьютерный Зал

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron