Page 1 of 1

adidas tubular instinct pk

PostPosted: Wed Dec 13, 2017 6:31 am
by qytytwyq
Image


adidas schoenen heeft het Adidas Tubular Instinct, dat bekend staat als een hoge top, gebruikt om het een nieuw uiterlijk te geven. Het bovenstaande is het geheel nieuwe Adidas Tubular Instinct Low omdat het zwart is bedekt door het hele suède en mesh bovenwerk. Zwart-witte touwveters, tonale branding op de tong en hiel en een contrasterende witte buisvormige EVA-zool maken het helemaal af.


De adidas schoenen sale was een van de sterkere aanbiedingen van adidas Originals, maar heeft sindsdien een achterbank aangetrokken zoals alle NMD-modellen die we tijdens het seizoen 2016 hebben zien opduiken. De adidas Tubular Instinct Boost zal deze donderdag verschijnen, 8 december in twee gloednieuwe premium materiaalmake-up geïnspireerd op de gevoeligheden van de Parijse stijl. De natuurlijke lederen constructie is uitgerust met een groentinten of Core Black colorway en beschikt over een bijgewerkt geperforeerd hakpaneel om de nieuwe Boost-technologie te complimenteren.


Het adidas tubular debuteerde eerder dit jaar, maar adidas verspilt geen tijd met het vrijgeven van een versie van de schoen die is uitgerust met Boost-technologie. Wat je hierboven ziet, zijn de eerste beelden van het gloednieuwe model, de Adidas Tubular Instinct Boost. Naast de met Boost geïnfundeerde zool, was het eerste dat me opviel de leren bovenkant. Ja, we hebben al eerder leer op dit model gezien, maar nooit op een interne (niet-samenwerkende) release. De schoen maakt zijn debuut in een Black or Tan colorway, naar jouw keuze. Tonale veters en witte zolen uitgerust met Boost zijn te zien op beide kleurenbanen. Extra functies zijn de perforaties in de schoen, de tweekleurige veters, de branding op de tong en het unieke voeringontwerp op de hiel.


Het adidas tubular instinct pk dat je hierboven ziet, is naar verluidt een primeur in een reeks van exclusieve exclusieve releases die zijn geïnspireerd door 's werelds modehoofdsteden. Deze bijzondere colorway is toevallig een eerbetoon aan de stad Parijs. Het adidas Originals Tubular Instinct Flagship Exclusive Paris heeft een zeer luxe esthetiek omdat het bovenwerk is gemaakt van een premium nubuck en leer dat is bedoeld om de Parijse stijl te vertegenwoordigen, terwijl de blauwe tint is betekende de beroemde straatlantaarns van de stad. Andere opvallende kenmerken van de schoen zijn metalen kanttips, een off-white middenzool en reflecterend garen in de veters van de schoen die eer betonen aan de bijnaam "The City of Light."


http://www.runrunbe.com/